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URIhttp://ypir.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yp/metadata/974
タイトル集団給食に関する研究 : 汁物の塩味について
タイトルヨミシュウダン キュウショク ニカンスル ケンキュウ : シルモノ ノ シオアジ ニツイテ
タイトル別表記Studies in Food Service in Institution : A Problem in Saltiness of Soup Served
作成者足立, 蓉子
作成者ヨミアダチ ヨウコ
作成者別表記Adachi Yoko
資料タイプtext
内容記述(抄録等)It is of great importance to serve soup in a satisfactory condition to everyone. The following study was carried out to get a basic knowledge of this. Results are as follows: 1)After practicing the sensory test, the panel of the superior sensitivity to…
出版者山口女子大学
出版者ヨミヤマグチ ジョシ ダイガク
Nii資料タイプ紀要論文
本文言語jpn
ISSN0385-2946
掲載誌名山口女子大学研究報告 第2部 自然科学
10
開始ページ1
終了ページ6
発行日1985
著者版/出版社版その他
リポジトリIDYP80010000001
ファイルフルテキストリンクなし
地域区分山口県立大学