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URIhttp://ypir.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yp/metadata/794
タイトル加熱じゃがいもにおける食塩の浸透と部位別ペクチン質含量
タイトルヨミカネツ ジャガイモ ニオケル ショクエン ノ シントウ ト ブイベツ ペクチンシツ ガンリョウ
タイトル別表記Amount of pectic Substances as Classified by Parts on the Permeability of Sodium Chloride into Cooked Potatoes
作成者塩川, 美絵
松岡, 洋子
作成者ヨミシオカワ ミエ
マツオカ ヨウコ
作成者別表記Shiokawa Mie
Matsuoka Yoko
資料タイプtext
内容記述(抄録等)First, we peeled one potato, and cut another into five segments. And after that, we heated each in sodium chloride. Thereby, the permeability of sodium chloride into potatoes and the amount of pectic substances which were heated in the solution of…
出版者山口女子大学
出版者ヨミヤマグチ ジョシ ダイガク
Nii資料タイプ紀要論文
本文言語jpn
ISSN0385-2946
掲載誌名山口女子大学研究報告 第2部 自然科学
15
開始ページ1
終了ページ6
発行日1990
著者版/出版社版その他
リポジトリIDYP80015000001
ファイルフルテキストリンクなし
地域区分山口県立大学