Japanese | English

トップページへ戻る

詳細

   
URIhttp://ypir.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yp/metadata/684
タイトル調理作業に関する研究 : 汁物の適温給食について
タイトルヨミチョウリ サギョウ ニカンスル ケンキュウ : シルモノ ノ テキオン キュウショク ニツイテ
タイトル別表記Studies on Cooking Work Problems in Providing Meals with Favorable Temperature at a Food Service Institution
作成者足立, 蓉子
作成者ヨミアダチ ヨウコ
作成者別表記Adachi Yoko
資料タイプtext
内容記述(抄録等)There are some difficulties and important problems in providing meals with a favorable temperature at a food service institution. The following study was carried out to get a basic knowledge of this. Result ran as follows: 1.Soup in a stainless steel…
出版者山口女子大学
出版者ヨミヤマグチ ジョシ ダイガク
Nii資料タイプ紀要論文
本文言語jpn
ISSN0385-2946
掲載誌名山口女子大学研究報告 第2部 自然科学
8
開始ページ1
終了ページ8
発行日1983
著者版/出版社版その他
リポジトリIDYP80008000001
ファイルフルテキストリンクなし
地域区分山口県立大学