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URIhttp://ypir.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yp/metadata/682
タイトル調理作業に関する研究 : 大量調理と少量調理の比較
タイトルヨミチョウリ サギョウ ニカンスル ケンキュウ : タイリョウ チョウリ ト ショウリョウ チョウリ ノ ヒカク
タイトル別表記Studies on the Cooking Work : Differences in the Cooking Work Time between Mass Preparation and Small Preparation
作成者足立, 蓉子
作成者ヨミアダチ ヨウコ
作成者別表記Adachi Yoko
資料タイプtext
内容記述(抄録等)An analysis of cooking work in mass meal preparation at the food service institution has been lasting since 1979. This year we carried out the following study for the purpose of surveying the difference between a mass meal preparation and a small meal…
出版者山口女子大学
出版者ヨミヤマグチ ジョシ ダイガク
Nii資料タイプ紀要論文
本文言語jpn
ISSN0385-2946
掲載誌名山口女子大学研究報告 第2部 自然科学
7
開始ページ27
終了ページ34
発行日1982
著者版/出版社版その他
リポジトリIDYP80007000003
ファイルフルテキストリンクなし
地域区分山口県立大学