Japanese | English

トップページへ戻る

詳細

   
URIhttp://ypir.lib.yamaguchi-u.ac.jp/yp/metadata/416
タイトルFood constituents enhance urease activity in Healicobacter pylori.
作成者Mizote, Tomoko
Inatsu, Sakiko
Ehara, Keiko
作成者ヨミミゾテ トモコ
イナツ サキコ
エハラ ケイコ
作成者別表記溝手, 朝子
稲津, 早紀子
江原, 恵子
資料タイプtext
ファイル形式application/pdf
内容記述(抄録等)Urease activity of Helicobacter pylori recovered from the stomach of H. pylori-infected Mongolian gerbils was affected by the diet used after infection. The effect of dietary components on urease activity was investigated by growth of H. pylori in…
出版者山口県立大学生活科学部
出版者ヨミヤマグチ ケンリツ ダイガク セイカツ カガクブ
Nii資料タイプ紀要論文
本文言語eng
ISSN1344-4999
掲載誌名山口県立大学生活科学部研究報告
31
開始ページ13
終了ページ19
発行日2005
著者版/出版社版出版社版
リポジトリIDYP40031000003
ファイルYP40031000003.pdf ( 4.3MB ) 公開日 2009-12-07
地域区分山口県立大学